Ben je op zoek naar een restaurant dat nog de echte Amsterdamse eetcafé-sfeer uitstraalt en waar lekker gekookt wordt met lokale producten? Dan ben je bij Aguada aan het juiste adres.

Alles wat je bij ons eet is huisgemaakt en zo veel mogelijk biologisch. In het seizoen zijn de groenten die we gebruiken uit onze eigen moestuin in Driemond.

Tel: +31 20 620 37 82

Openingstijden: Ma-Zo 17:00 – 22:00

Voorgerechten

Gambas al ajillo – €8,50

Salade met gebakken geitenkaasjes, tijm en honing – €6,50

Crostini met chèvre, ansjovis en geroosterde paprika – €5,50

Chorizo uit de oven, geflambeerd met Osborne Brandy 103- €5,50

Soep van de dag met brood en boter – €5,50

Hoofdgerechten

Rendang – zeer pittige Indonesische rundvleesstoofschotel met gebakken uitjes, seroendeng, emping, kroepoek en rijst – €15,50

Thali – Indiaas vegetarisch met onder andere dal, palak paneer, aloo bhaji, okra, pickle, papadum, chapati en rijst – €15,50

Kaasfondue – keuze uit: Gruyère, Appenzeller of Gorgonzola, geserveerd met gemengde salade en stokbrood – €15,50

Witvis – in dragon-roomsaus met aardappels uit de oven en verse groenten uit eigen moestuin – €14,50

Indiase pizza – met aubergine-tomatensaus, vers gemaakte biologische paneer, koriander en lente-ui – €12,50

Verschillende seizoensgebonden dagschotels – vanaf €14,50