Voorgerechten
Gambas al ajillo – 9,50
Salade met gebakken geitenkaasjes, tijm en honing – 7,50
Crostini met geitenkaas, ansjovis en geroosterde paprika – 6,50
Geflambeerde chorizo uit de oven – 6,50
Soep van de dag – 5,50
Hoofdgerechten
Indiase pizza met paneer, bloemkool, aubergine-tomatensaus, koriander en lente-uitjes – 13,50
Chicken Tikka Masala – indiase curry met kip, yogurt en cashew noten – geserveerd met papadum, rijst en groenten – 17,50
Rendang – zeer pittige Indonesische rundvleesstoofschotel met kokos en ketjap – geserveerd met emping, seroendeng, kroepoek, gebakken uitjes, boontjes en rijst – 17,50
Thali – vijf vegetarische Indiase curry’s, met o.a. dal, palak paneer, aloo baj, channa, okra – geserveerd met pickle, papad, chapati en rijst – 17,50
Kaasfondue – keuze uit : Gruyère, Appenzeller of Gorgonzola – geserveerd met salade en brood – 18,50 pp
Witvis – in dragon-room saus met aardappeltjes uit de oven en groenten – 16,50
Nagerechten
Coupe Colonel – limoen ijs met wodka – 6,50
Crema Catalana – 6,50
Irish coffee – 7,50
Twee bolletjes Mövenpick-ijs – 6,50